PDA

View Full Version : Trouble with viewing pics



rareform
03-27-2011, 01:19 PM
Very strange but on some threads I cant see pics that are posted. Just a small box with red X. Trying to see emblem pics in povertyjet's post in parts section. Tried on both my computers but must be tied to my sign-on????

carreradude
03-27-2011, 01:25 PM
I was getting red x too. HMMMMM

David
03-27-2011, 01:43 PM
Which thread? Can you get me a link when that happens please?

rareform
03-27-2011, 03:30 PM
http://www.vintagejetboats.com/forum/index.php?topic=462.0

This is the first page I noticed it on. It is only happened a few times cause I can see gallery, vids, and other pics in threads just not this one...Wanted to see the vintage boat emblems he was cutting out but just have error box on all pics povertyjet posted.

rareform
03-27-2011, 04:11 PM
http://www.vintagejetboats.com/forum/index.php?topic=430.0;prev_next=next#new

Here is another....This thread has captions for pics and if i click it , page comes up and says "You are not allowed to access this section."

David
03-27-2011, 06:18 PM
Dang, same thing for me too...
Still working on it though...

David
03-27-2011, 08:23 PM
I can't find a solution. Sorry guys... Shoot a message to the poster and ask them to re-post.

78_Tahiti
03-27-2011, 09:47 PM
I have always had better luck with myspace/youtube to upload pics or vids to. then link to them on a message board. message board servers seem to make jpegs disappear on a regular basis. Just saying.

roblock
03-27-2011, 10:30 PM
I know one possible cause... though there may be more than one.

I deleted a photo from my album recently and realized later I had linked to it in a thread. I wondered what would happen. I have a hard time getting photo's to upload on a page, so I almost always load them the gallery first.

Well, I just went back to the thread and there is only a red x. http://www.vintagejetboats.com/forum/index.php?topic=300.msg5673#msg5673

That may be the issue...

David
03-27-2011, 10:42 PM
That would be a reason for the RED X...

David
03-27-2011, 10:48 PM
http://www.vintagejetboats.com/forum/index.php?topic=462.0

This is the first page I noticed it on. It is only happened a few times cause I can see gallery, vids, and other pics in threads just not this one...Wanted to see the vintage boat emblems he was cutting out but just have error box on all pics povertyjet posted.

Ok... so after further review.... The poster deleted the images from their gallery and that's why these images aren't there.

David
03-27-2011, 10:50 PM
http://www.vintagejetboats.com/forum/index.php?topic=430.0;prev_next=next#new

Here is another....This thread has captions for pics and if i click it , page comes up and says "You are not allowed to access this section."

These are now back.... Long story.... But thanks for letting me know...